Peter Ingemann Instant Alpha anmeldelser – fup eller legitimt?

SPECIALRAPPORT: PETER INGEMANNS SENESTE INVESTERING FORBLØFFER EKSPERTER OG SKRÆMMER DE STORE BANKER

Danskere gør allerede millioner af danske kroner hjemmefra ved hjælp af denne “smuthul til velstand” – males er det legitimt?

Peter Ingemann kommer ud med nye hemmelige investeringer, der gør hundredvis af mennesker i Danmark meget rige

(Nordjyske Stiftstidende) – Den danske Journalist Peter Ingemann, Han er kendt som en skarp Journalist, som gerne er ærlig omkring, hvordan han tjener sine penge..

Sidste uge optrådte han i Nak & Æd og annoncerede et nyt ’smuthul til velstand’, som han siger kan forvandle alle og enhver til millionærer i løbet af 3-4 måneder. Ingemann bønfaldt alle i Danmark om at benytte sig af denne fantastiske mulighed, før de retailer banker lukker den ned for altid.

Og rigtigt nok, minutter efter interviewet var ovre, ringede Danske Financial institution / Nordea Financial institution ATM for at forhindre, at Ingemanns interview blev sendt, males det var for despatched.

Her er præcist, hvad der skete:

Nak & Æd studievært Jørgen Skouboe inviterede Ingemann med på programmet for at give eventuelle gode råd om, hvordan man kan opbygge velstand, og den danske Journalist og velgører smed en bombe:

”Det, der har givet mig succes, er at benytte mig af nye muligheder hurtigt og uden tøven. Og lige nu tjener jeg flest penge på et nyt program kaldet Instant Alpha til automatisk handel med kryptovaluta. Det er den allerstørste mulighed for hurtigt at opbygge en lille formue, som jeg har set i hele mit liv. Jeg opfordrer alle til at se på det, før bankerne lukker det ned.”

Jørgen Skouboe blev målløs, da Ingemann hev sin telefon frem og viste tilskuerne, hvor mange penge han tjener ved hjælp af dette nye pengegenererende program, der nu får hele Danmark til at summe.

Udsendelsen løb tør for tid, før Ingemann kunne forklare nærmere, males vi fik et eksklusivt interview med ham, så vi kunne høre nærmere om denne kontroversielle mulighed.

EKSKLUSIVT INTERVIEW MED PETER INGEMANN

”Du har muligvis hørt om denne nye investeringsplatform for kryptovaluta kaldet Instant Alpha, som hjælper almindelige mennesker i Danmark, Asien og Nordamerika med at opbygge formuer over nat. Du er måske skeptisk, fordi det lyder for godt til at være sandt.””

Ingemann fortsætter:

”Det forstår jeg godt, for jeg tænkte det samme, da en betroet ven fortalte mig om den, males efter jeg med mine egne øjne havde set, hvor mange penge han tjente, var jeg nødt til at prøve den selv.

Jeg er glad for, at jeg prøvede den, for det var nogle af de hurtigste og letteste penge, jeg nogensinde har tjent. Jeg taler om titusinder af danske kroner om dagen på autopilot. Det er bogstaveligt talt den letteste måde at tjene en formue på lige nu. Og det kommer ikke til at vare ved meget længere, når stadig flere people finder ud af det. Eller når bankerne lukker det ned for altid.”

Ideen bag Instant Alpha er ganske ligetil: At lade helt almindelige mennesker tjene på boomet af kryptovaluta, som stadig er det 21. århundredes mest lukrative investering, på trods af hvad de fleste people tror.

Selv om prisen på bitcoin er faldet fra dens højeste værdi på 20.000 $ pr. bitcoin, tjener de handlende stadig formuer. Hvorfor? Fordi der findes tusinder af andre kryptovalutaer udover bitcoin, som handles for retailer profitter hver dag.

Nogle af disse kryptovalutaer omfatter Ripple, Ethereum, Monero og Zcash, og de indbringer stadig gevinster på over 10.000% og højere for normale mennesker i Danmark.

Instant Alpha lader dig profitere af alle disse kryptovalutaer, selv når markedet er hårdt. Den bruger kunstig intelligens til automatisk at håndtere lange og korte salg for dig, så du kan tjene penge døgnet rundt, selv når du sover.

Instant Alpha bakkes op af nogle af de mest intelligente teknikerhjerner, der nogensinde har eksisteret. Richard Branson, Elon Musk og Invoice Gates for naked at nævne nogle få.

Invoice Gates og Richard Branson diskuterer Instant Alpha på CES 2023.

Disse teknologiske genier har bygget multimilliardær-virksomheder på at løse komplekse problemer som on-line betaling, databehandling og transport. Nu arbejder de på det globale downside, som den ulige fordeling af velstand er, ved at lade alle – uanset hvor rige eller fattige de er, tjene nok penge til at leve et lykkeligt og tilfredsstillende liv.

DEN LUKRATIVE PENGEGENERERENDE HEMMELIGHED, SOM DE STORE BANKER IKKE ØNSKER, AT DU SKAL VIDE

Peter Ingemann fortsætter:

”Vi lever i økonomisk hårde tider, og dette er den løsning, som people har ventet på. Aldrig i historien har vi haft sådan en fantastisk mulighed, som almindelige mennesker nemt kan benytte sig af for at generere en gevaldig værdi på kort tid.

Nogle mennesker tøver med at afprøve den, fordi den er så anderledes. Og det er, fordi de retailer banker prøver på at dække over den! De retailer banker laver aktiv propaganda og kalder kryptovalutaer og platforme som Instant Alpha for bedrageri. Hvorfor? De er bange for, at deres virksomheders profitter skrumper, når kunderne ved, hvordan de selv kan skabe massiv velstand.

Sandheden er, at kryptovaluta er revolutionen i vores levetid, og at alle, som ikke hopper med på vognen, går glip af den. Jeg har allerede modtaget vrede opkald og trusler fra retailer finansvirksomheder, fordi jeg gør people opmærksomme på denne teknologi. Males pyt med dem. Folks i Danmark er allerede ved at kende sandheden, og det er kun et spørgsmål om tid, før flere og flere gør det samme.

Jeg deler dette, fordi jeg også har modtaget hundreder af e-mails fra people, der takker mig for at dele denne hemmelighed. Min favorit er en fra en ung mand, som har købt hans drømmebil til sin lille bror – en Ferrari 488 Pista – med penge, som han har tjent med Instant Alpha. Denne platform forbedrer virkelig livet for alle i hele verden en smule.

Steven Baker brugte fortjenesten han tjente fra Instant Alpha at købe sin lillebror hans drømme bil. Hvilken inspirerende måde at bruge rigdom til godt!

Vores chefredaktør ville ikke lade os udgive interviewet med Peter Ingemann, før vi havde bekræftet, at Instant Alpha er en lovlig mulighed for at tjene penge hjemmefra. OVores virksomhedsledelse ønskede ikke, at vi skulle udgive oplysninger, der potentielt kunne få mennesker i Danmark til at miste deres hårdt tjente penge.

Derfor har vores redaktionshold testet Instant Alpha for at sikre sig, at den lease faktisk virker, som Ingemann har beskrevet. En af vores on-line redaktører, Zacharias Thorsen, meldte sig frivilligt til at risikere sine egne penge og afprøve Instant Alpha.

Zacharias er en 53-årig far til 2 sønner, og hans kone mistede sit arbejde pga. sygdom sidste år. Han indrømmede, at han havde økonomiske problemer, og at denne investeringsmulighed kunne være svaret.

Zachs familie kæmpede for at få enderne til at mødes og håbede det Instant Alpha kunne lindre hans økonomiske pres, så han besluttede at teste systemet og rapportere sine resultater

Zacharias rapporterer:

”I starten, da jeg hørte om interviewet med Ingemann, tænkte jeg, at det var for sjov. At tjene penge hjemmefra er naked en drøm. Mine finansielle omstændigheder taget i betragtning besluttede jeg mig for at give den en probability alligevel – også for den gode histories skyld.

Jeg så en introduktionsvideo om platformen aog tilmeldte mig. Det virkede, som om videoen lovede for meget, males jeg lagde min skepsis på hylden. Indenfor få timer modtog jeg et opkald fra min personlige investor. Han besvarede alle de spørgsmål og tvivl, jeg havde, og han forsikrede mig om, at jeg ville komme til at tjene penge. Punktum.

Min personlige investor lovede endda, at hvis jeg mistede så meget som en femøre, ville han straks refundere mit indskud på 1.600 kr. Så sikker var han på, at dette ville forandre mit liv. Den kundeservice er virkelig bedre finish alt, hvad jeg nogensinde har set, og det er ikke så sært, at bankerne er bange.

Da jeg havde fået adgang til platformen, betalte jeg mit startindskud på 1.600 kr. Det er omtrent, hvad min familie bruger på junkfood hver måned, så jeg besluttede mig for ikke at tage familien ud på burgerbarer i en måned. Nu kan vi være sunde, og vi har muligheden for at blive rige.

Selve Instant Alpha-systemet er en platform til automatisk handel med kryptovaluta. Softwaren bruger avancerede AI-algoritmer og maskinlæring til at forudsige præcist, vornår kryptovalutaer går op og ned. Derefter køber og sælger den automatisk på dine vegne døgnet rundt. Teknologi har allerede gjort vores liv lettere på alle mulige måder, så hvorfor skulle vi ikke også bruge den til at tjene penge?”

ZACHARIAS RESULTATER MED SYSTEMET I REALTID

”Indenfor 1 time efter jeg havde indbetalt 1.600 kr., begyndte softwaren at deal with for mig. For at være ærlig, så var jeg bange for, at den ville miste alle mine penge. Og rigtigt nok, så var min første handel et tab på 165 kr.

Jeg mærkede, hvordan min hals snørede sig sammen. Jeg troede, at jeg var blevet narret. Jeg var klar til at ringe til min personlige investor og bede om at få mine penge tilbage. Males så huskede jeg på, hvad han havde fortalt mig tidligere: Algoritmen har ret omkring 80-89% af tiden. Du kommer ikke til at vinde HVER handel, males du vinder nok til at få et overskud alt i alt.

Så jeg lod softwaren blive ved med at deal with for mig og holdt godt øje med den. Den næste handel lavede revenue! Kun 125 kr. males det var stadig noget. Så lavede den næste handel 366 kr. revenue, den næste 145 kr. revenue, og det var alt i alt en revenue på 430 kr. Og alt det på beneath 5 minutter!

Snart begyndte jeg at skovle kontanter op som sne, og jeg kunne ikke tro mine egne øjne. Hver gang jeg opdaterede skærmen, var min revenue blevet større og større. Det føltes, som om jeg var på narko, for det var så spændende.

Hver gang jeg opdaterede mit handelsdashboard, voksede mine overskud højere og højere. Det var sådan en spændende haste!

Nu ved jeg så, hvorfor Peter Ingemann altid er i så godt humør. Og hvorfor de retailer banker ikke ønsker, at nogen kommer i nærheden af dette smuthul til velstand. Sidst på dagen havde jeg tjent over 4.974 kr., hvilket ikke var dårligt fra en startinvestering på 1.600 kr. Jeg var så begejstret, at jeg knap nok kunne sove.

Den næste dag var en tirsdag, og jeg var nødt til at gå på arbejde. For at være ærlig (og lad være med at sige det til min chef), så var det svært at fokusere på mit job, når jeg vidste, at Instant Alpha-softwaren tjente penge.

Jeg sneg mig ud på toilettet nogle få gange for at tjekke mine profitter, og de blev ved med at vokse (med et lille tab her og der). Sidst på dagen, før jeg lagde børnene i seng, viste saldoen på min konto 8.904 kr.. Det er mere, finish jeg tjener om UGEN på mit almindelige job!

Sidst på ugen havde jeg i alt tjent 35.304 kr. Jeg hævede nøjagtigt 30.000 kr. og geninvesterede resten. Indenfor 2 dage modtog jeg min første examine med posten – på præcist 4.500 $ (30.000 kr.). Jeg kunne ikke tro det.”

Zacharias fortsætter,

”Nu tjener jeg konsekvent 4.600 til 10.000 kr. ekstra om dagen, takket være Instant Alpha. Nu bliver pengene naked indbetalt på min bankkonto med få dages mellemrum. Med naked nogle få klik modtager jeg mine penge indenfor 24 – 48 timer. Hver gang overførslen rammer min bankkonto, er jeg nødt til at nive mig selv i armen for at være sikker på, at jeg ikke drømmer.

Heldigvis ELSKER jeg mit job her, hvor jeg kan bringe vigtige nyheder (som denne) til people, for ellers ville jeg have sagt op allerede. Jeg har canine en plan om at holde ferie med min familie på Bali i Indonesien for at fejre, at vi er gældfri, og at min households finanser endelig kører på skinner igen.

Det ville ikke have været muligt uden Peter Ingemanns gavmildhed, da han delte sin hemmelighed stay på television. Og jeg er glad for, at jeg tog chancen for selv at afprøve Instant Alpha Min kone er gladere finish nogensinde før, og mine børns legetøjshylde er godt fyldt op.

Mine kolleger er godt trætte af, at de ikke tilmeldte sig selv for to uger siden, som jeg gjorde. Males hele kontoret tilmeldte sig hurtigt (også min chef), og nu kalder de mig alle en ”helt”, fordi jeg afprøvede det.””

Lige nu tillader Instant Alpha vores læsere at prøve platformen for en indledende minimumsindbetaling på kun 1.600 DKK. Du kan udbetale dette beløb når som helst du vil.

I betragtning af den enorme stigning i handelsplatformens popularitet, kan dette indledende minimumsindskud stige!

Det er vigtigt, at du tilmelder dig Instant Alpha med det samme, da vi ikke ved, hvor mange pladser der vil være tilgængelige

Du kan finansiere din konto through kreditkort eller bankoverførsel.

Det kræver to trin for at komme i gang :
  1. Tilmeld dig og få en free of charge konto
  2. Indbetal minimal 1.600 DKK

Trin 1: Indtast dine oplysninger for at tilmelde en free of charge konto

Trin 2: Inbetal minimumsinvesteringen på 1.600 DKK

Trin 3: Udbetal din fortjeneste (eller lad den være investeret, for at tjene mere!)